Takeaway

Takeaway

Sushi-takeaway hos Lins Sushi
Er du på udgik efter sushi-takeaway i København Ø eller resten af Københavnerområdet? Hos Lins Sushi finder du et menukort, som er udarbejdet med henblik på den traditionelle sushi. Vi lægger altid en ære i at lave kvalitetssushi og bestræber os tilmed på at levere den bedste service i hovedstaden.

​Stort udvalg af sushi-takeaway
Hos os finder du et menukort, som favner bredt. Vi har nemlig et stort udvalg af sushi, så vi med stor sandsynlighed har lige den sushi-takeaway, som du efterspørger. Hvad end du er til nigiri, futo maki, eller noget helt tredje. Du kan enten købe de forskellige varianter hver for sig, eller købe en af vores populære menuer, som indeholder lidt af hvert. Lige meget hvad du vælger, er du altid garanteret godt håndværk af friske råvarer.

Hvis du tilmed ønsker, at tilkøbe drikkevarer til din sushi-takeaway, finder du i baren et bredt udvalg af Japansk øl, sake og andre drikkevarer.

Kontakt os eller kom forbi sushibaren
Fandt du ovenstående sushimenuer fristende? Så skal vi levere din næste sushi-takeaway. Hos Lins Sushi tilbyder vi takeaway, alle dage fra 14-20.30. Du er altid velkommen til at komme forbi vores forretning på adressen: Østerfælled Torv 2, 2100 København Ø. Eller kontakte os på telefon 35 38 77 73, eller på e-mail lins_sushi@hotmail.com